Meni
Nova parkirališna mjesta

Nova parkirališna mjesta

U Turininoj i Martićevoj ulici u sustav naplate uvodi se 287 parkirnih mjesta.
Organiziranim parkiranjem do većeg broja parkirnih mjesta za građane
Na temelju rješenja gradskog ureda nadležnog za poslove prometa, a u svrhu poboljšanja prometne situacije, podružnica Zagrebparking uvodi naplatu parkiranja u Turininoj ulici, s jugoistočne strane zgrade porezne uprave u naselju Sopot, te u Martićevoj ulici, sjeverno od zgrade INA-e.

Javnoparkirališna površina u Martićevoj ulici, na potezu od Derenčinove do Šubićeve, ući će u sustav naplate od srijede 16. 05.2012. Parkirališna mjesta, njih ukupno 66,  bit će dio I. parkirališne zone – crvena zona.

Naplata parkiranja u Sopotu na lokaciji Turinina započet će u ponedjeljak 21.05. 2012., a u sustav naplate ući će 221 parkirališno mjesto. Novo parkiralište bit će dio II. parkirališne zone – žuta zona.

Korisnici će o promjenama biti informirani i putem plakata na samim lokacijama, dostupnim sredstvima  javnog informiranja, kao i postavljenom prometnom signalizacijom.

Napomena: Zbog tehničkih uvjeta i pribavljanja odgovarajuće dokumentacije naplata parkiranja u Sopotu na lokaciji Turinina odgađa se do doljnjega. O početku naplate pravovremeno ćemo obavijestiti građane.