Meni
ePK Portal

ePK Portal

On-line kupnja elektroničkih parkirališnih karata
ePK Portal

Na web stranici Podružnice omogućena je on-line kupnja elektroničkih povlaštenih i komercijalnih parkirališnih karata te plaćanje dnevnih parkirališnih karata. Pristup portalu je jednostavan i započinje registracijom korisnika nakon koje se kupuje željena parkirališna karta, uz potrebnu sigurnost u smislu zaštite osobnih podataka. Korisnicima ePK Portala neposredno prije isteka važenja kupljene PPK i KPK odnosno odobrenja osobama s invaliditetom za dva sata besplatnog parkiranja (IPPK), se na registrirani e-mail šalje obavijest o isteku važenja karte*. 

Uvođenje ove moderne usluge značajno olakšava proces kupnje parkirališnih karata i smanjuje gužve na blagajnama podružnice Zagrebparking. 

Pristupiti Portalu možete putem linka https://shop.zagrebparking.hr/

*Obavijest je isključivo informativnog karaktera, nije ugovorna obveza i ne predstavlja uvjet kupnje parkirališne karte.  
S obzirom na to da je u procesu slanja i primanja obavijesti uključeno više sustava mogući su tehnički problemi  što može imati za posljedicu da Kupac ne dobije obavijest. 
O početku i isteku važenja kupljene parkirališne karte Kupac je obaviješten na potvrdi o kupnji te je dužan sam voditi računa o vremenu važenja, odnosno isteku parkirališne karte, neovisno o tome da li je zaprimio obavijesti.